Taralla avoimet tehtävät!

 

Tara-Element on Alavetelissä toimiva yksityinen betoniratkaisujen valmistaja, jonka päätuotteisiin kuuluu erilaiset betonirungot ja -seinät. Asiakkaamme löytyvät pääasiassa Pohjanmaalla ja Keski-pohjanmaalla ja liikevaihto oli 2019 n. 9M€. Taralla työskentelee tällä hetkellä noin 50 henkilöä. 

Haemme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen

Projekti-insinööriä

Projekti-insinöörinä toimit meillä monipuolisissa tehtävissä myynnin, projektien sekä tuotannon parissa. Hoidat myyntipäällikön kanssa tarjouslaskentaa, ja vastaat tarjousvaiheen jälkeen tuotantopiirustusten käsittelystä sekä projektitoimitusta aina loppuselvityksiin ja jälkilaskentaan asti. Olet henkilönä sitoutunut, monipuolinen ja ihmisläheinen sekä neuvottelukykyinen.

Olet koulutukseltasi rakennusinsinööri- tai mestari, ja sinulla on työmaakokemusta, tarjouslaskenta- tai rakennesuunnittelukokemusta. Osaat käsitellä sujuvasti rakennepiirustuksia CAD- tai Tekla-ohjelmilla. Kaksikielisyys (suomi, ruotsi) katsotaan eduksi.

Jätä hakemuksesi ennen 30.4.2020. Kysymykset ja hakemukset voi lähettää Jonathan Fröjdölle (0400 15 10 17, jonathan@tara.fi).

 

 

/ Oy Tara-Element Ab

Jaa sivu