Taralla avoimet tehtävät!

 

Tara-Element on Alavetelissä toimiva yksityinen betoniratkaisujen valmistaja, jonka päätuotteisiin kuuluu erilaiset betonirungot ja -seinät. Asiakkaamme löytyvät pääasiassa Pohjanmaalla ja Keski-pohjanmaalla ja liikevaihto oli 2019 n. 9M€. Taralla työskentelee tällä hetkellä noin 50 henkilöä. 

Haemme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen

Projekti-insinööriä

Projekti-insinöörinä toimit meillä monipuolisissa tehtävissä myynnin, projektien sekä tuotannon parissa. Hoidat myyntipäällikön kanssa tarjouslaskentaa, ja vastaat tarjousvaiheen jälkeen tuotantopiirustusten käsittelystä sekä projektitoimitusta aina loppuselvityksiin ja jälkilaskentaan asti. Olet henkilönä sitoutunut, monipuolinen ja ihmisläheinen sekä neuvottelukykyinen.

Olet koulutukseltasi rakennusinsinööri- tai mestari, ja sinulla on työmaakokemusta, tarjouslaskenta- tai rakennesuunnittelukokemusta. Osaat käsitellä sujuvasti rakennepiirustuksia CAD- tai Tekla-ohjelmilla. Kaksikielisyys (suomi, ruotsi) katsotaan eduksi.


Haemme myös tuotantoon

Kesätyöntekijöitä

Haemme tuotantoon 10 ahkeraa ja tarkkaa kesätyöntekijää. Olet vähintään 17-vuotias, ja sinulla on rakennusalan koulutus tai kokemusta rakennustöistä. Olet valmis työskentelemään meillä kesäkuun alusta elokuun loppuun asti.

Jätä hakemuksesi ennen 31.3.2020. Projekti-insinööritehtävästä lisätietoja antaa Jonathan Fröjdö puh. 0400 15 10 17, jonathan@tara.fi. Kesätyöntekijätehtävistä lisätietoja antaa Daniel Store puh. 044 7277 698 daniel@tara.fi

/ Oy Tara-Element Ab

Jaa sivu